Slottets siste hemmelighet Hør utdrag

Slottets siste hemmelighet

Slottets siste hemmelighet

Forfatter:
Santa Montefiore
Innleser:
Silje Storstein
Lydbok

Vi følger tre kvinner gjennom kjærlighet, begjær og krig. Skjebnen tvinger dem fra hverandre, men én ting binder dem sammen for alltid: den dype lengselen etter Deverill slott og alle dets hemmeligheter. Det er 1939 og en ny verdenskrig er i anmarsj. I Deverill-familien venter en ny generasjon på å ta over. Kitty Deverill har for lengst slått seg til ro med sin egen familie. Men da hennes livs store kjærlighet plutselig vender tilbake til barndomsbyen, snur det opp ned på hele hennes tilsynelatende lykkelige tilværelse …

Språk:
Norsk
Originaltittel:
The last secret of the Deverills
Oversetter:
Eva Ulven

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2019-07-28
Spilletid:
15T 5M
ISBN:
9788202601881

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"