Tre grøssere Hør utdrag

Tre grøssere

Tre grøssere

Forfatter:
Edgar Allan Poe
Lydbok

Grøssere på lydbok! Edgar Allan Poe er kjent som skrekkens mester, angstens dikter og detektivfortellingens far. Mange mener at forfatterskapet til Poe er blant litteraturhistoriens mest særegne og spennende. Novellene på denne lydboka er: 'Hjertet som sladret', 'Et fat amontillado' og 'Den svarte katten'. Dette er tre grøssere der lytteren vil oppleve angsten, hevntrangen og fremmedfølelsen i diktningen til Poe. Han settes ofte i forbindelse med redsel og uhygge, forfall og død. Vi garanterer lytteren en spennende opplevelse. Det er forfatteren Hans Herbjørnsrud, som med sin unike fortellerstemme har lest inn de tre grøsserne. Etterord leses av forfatteren Kjersti Wold. Musikken er av Finn Kikut.

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim
Oversetter:
Kjell Risvik

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Grappa Musikkforlag A/S
Utgitt:
2008-01-01
Spilletid:
1T 18M
ISBN:
7033662042180

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"