Próbka
Girl in a Band - Kim Gordon

Girl in a Band

Girl in a Band

4.02 60 5 Autor: Kim Gordon Czyta: Kim Gordon
Audiobook.
Kim Gordon var en af frontfigurerne i det banebrydende postpunkband Sonic Youth. I dag er hun et ikon i rock- og modebranchen – aldrig mainstream, ofte på forkant. I sin bog fortæller hun om sin opvækst, om hvordan det er at være ”pigen i bandet” i en mandsdomineret rockverden, og om ægteskabet med guitaristen i bandet, Thurston Moore, som ender brat og dramatisk.

Kim Gordon kommer fra det, hun beskriver som ”en helt almindelig middelklasseopvækst”, der også rummer smertelige barndoms- og ungdomserindringer om hendes psykisk syge bror – erindringer der har været med til at forme den, hun er. Gordon søger væk fra ”det normale”, og som helt ung fascineres hun af og søger mod det eksperimentelle kunstnermiljø i New York. Hun afsøger flere kunstarter, og hendes bog er også en historien om, hvordan hun – ofte lidt tilfældigt – tager turen fra fascineret iagttager til udøvende kunstner og trendsætter inden for musik, mode og design.

“Kim Gordon. Hun er den sejeste i hele verden.”
Język: Angielski Kategoria: Biografia Tłumaczenie:

Wydawca: HarperAudio
Data wydania: 2015-02-24
Czas trwania: 7H 14M
ISBN: 9780062374073
Recenzje

Miej zawsze dobrą książkę pod ręką - słuchaj i czytaj bez ograniczeń

Czytaj i słuchaj do woli. W streamingu lub offline. Wybierz książkę dla siebie lub dziecka. Słuchaj na telefonie, tablecie lub komputerze.

ZAŁÓŻ KONTO