Provlyssna
Ettekö te tiedä, kuka minä olen – Ylimielisyyden historiaa - Ari Turunen

Ettekö te tiedä, kuka minä olen – Ylimielisyyden historiaa

Ettekö te tiedä, kuka minä olen – Ylimielisyyden historiaa

3,9 137 5 Författare: Ari Turunen Inläsare: Ari Turunen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
”Tämä on todennäköisesti paras kirja, jonka tulet ikinä lukemaan...” Niinpä niin: meillä ihmisillä on aina ollut kovin suuret luulot itsestämme.

Tässä hillittömän hauskassa kirjassa ylpeys käy lankeemuksen edellä. Mikäpä muukaan olisi ollut syynä ihmiskunnan suurimpiin katastrofeihin ilmastonmuutoksesta talouskriiseihin kuin valtaapitävien pohjaton omahyväisyys. Neuvostoliitossa suunniteltiin 1930-luvulla, että kaikkien Siperian jokien virtaussuunta olisi syytä kääntää päinvastaiseksi. Tai mitä voimme oppia Espanjan kuninkaan Filip II:lta: hän paloi kuoliaaksi takkansa ääressä, kun hoviväki ei löytänyt tarpeeksi nopeasti virkailijaa, jonka tehtävänä oli liikuttaa kuninkaan nojatuolia.

Tähän kirjaan on syytä tarttua, kun päähän kihahtaa hybris. Kirjan viimeisessä luvussa kerrotaan menestystarinoista, joiden perustan ovat luoneet hybriksen vastakohdat: itsekritiikki ja -ironia.
Språk: Finska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Atena
Utgiven: 2019-11-11
Längd: 6T 17min
ISBN: 9789523006478

Mer info om e-boken:

Förlag: Atena
Utgiven: 2010-10-20
ISBN: 9789517967242
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis