Provlyssna
Et skrig i natten - Per Gammelgaard

Et skrig i natten

Et skrig i natten

0.0 0 5 Författare: Per Gammelgaard Inläsare: Dianna Vangsaa
Finns som ljudbok.
Det er en mørk og dunkel nat. Uvejret raser og vinden får træernes grene til at slå imod ruderne. Fritz ligger i sin seng og kan høre alle slottets lyde. Men pludselig er der en lyd udover det sædvanlige. Fritz står op for at undersøge, hvad det er, og ser en kvinde stå ude ved voldgraven. Pludselig begynder hun at skrige af sine lungers fulde kraft!
Fritz løber forskrækket væk fra vinduet, men mysteriet er først lige begyndt. For hvem er denne mystiske kvinde, og er hun overhovedet i live?

I bøgerne om Den lyseblå Baron følger vi drengen Fritz, der går under navnet Den lyseblå Baron, på hans mange spændende eventyr. Vi møder blandt andet vaskeægte spøgelser, finder et kranie fra Kina og går på opdagelse i det gamle slot, hvor Fritz bor.

Per Gammelgaard (f. 1948) blev uddannet bibliotekar i 1973 og har siden da skrevet en række digtsamlinger. I 1981 debuterede han som romanforfatter med "Er du hjemme, Johanne?"
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-06-28
Längd: 29M
ISBN: 9788726055634
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis