Provlyssna
Mysteriet på Stjernholm - Inger Kullenberg

Mysteriet på Stjernholm

Mysteriet på Stjernholm

0 0 5 Författare: Inger Kullenberg Uppläsare: Agnethe Bjørn
Ljudbok.
E-bok.
Magdalenas ben ryster under hende, når hun går op ad trappen mod gæsteværelserne på herregården Stjernholm. Det er som om, der er nogen, der venter på hende øverst oppe. På væggen hænger der et portræt af den ulykkelige fru Gunilla, som boede på Stjernholm for mere end hundrede år siden. Øjnene kigger bedende på Magdalena, og læberne bevæger sig som om de ville sige "Hjælp mig!"

Ja, Magdalena vil gerne hjælpe. Men da hun forsøger, begynder der at ske en masse mystiske ting, som hun ikke havde ventet!
Mysteriet på Stjernholm handler om den 11-årige Magdalena, som vokser op på den gamle herregård Stjernholm i 1800-tallet. Her bor hun sammen med sin familie og en masse tjenestefolk. Men der bor også et spøgelse, som græder om natten. Magdalena sætter sig for at løse et mysterium, så spøgelset endelig kan finde fred.

"Mysteriet på Stjernholm" er en fortsættelse til "Magdalena på Stjernholm".

Inger Gunilla Kullenberg (f. 1942) er en svensk forfatter, der har skrevet en lang række populære børne- og ungdomsbøger. Nogle af bøgerne fortæller om børns liv i gamle dage og de klasseforskelle, der fandtes dengang. Flere af Inger Gunilla Kullenbergs bøger er oversat til dansk.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Irma Kvist-Jensen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-04-20
Längd: 3T 15min
ISBN: 9788726181197

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-05-13
ISBN: 9788726181180
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis