Provlyssna
Magdalena på Stjernholm - Inger Kullenberg

Magdalena på Stjernholm

Magdalena på Stjernholm

0 0 5 Författare: Inger Kullenberg Uppläsare: Agnethe Bjørn
Ljudbok.
E-bok.
Var alting kedeligere i gamle dage?

Nej - slet ikke! I 1850'erne på Stjernholm, hvor Magdalena og hendes bror Frederik vokser op, går der ikke en dag uden, at der sker noget spændende! På den gamle herregård afholdes der både julemarkeder og høstfester, lillebror bliver kidnappet under forårsrengøringen og børnene sætter overskæg på den fine fru Mirabell. En nat går børnene på spøgelsesjagt, for at møde det ulykkelige spøgelse Gunilla i Det Blå Gæsteværelse. Hvorfor står hun mon der og græder hele natten?

Magdalena har aldrig prøvet at gå sulten i seng eller at mangle tøj på kroppen. Men det går op for hende, at det langt fra er alle, der har det lige så godt. Nogle mennesker får ikke nok at spise, selvom de arbejder hele dagen, og mange børn går ikke i skole. Mon Magdalena selv kan gøre noget for at hjælpe dem, der ikke har det så godt som hende selv?

Historien om Magdalena på Stjernholm handler om leg og arbejde, om gammel overtro og traditioner - og om den uretfærdighed, som også var en del af samfundet i det 19. århundrede.

Inger Gunilla Kullenberg (f. 1942) er en svensk forfatter, der har skrevet en lang række populære børne- og ungdomsbøger. Nogle af bøgerne fortæller om børns liv i gamle dage og de klasseforskelle, der fandtes dengang. Flere af Inger Gunilla Kullenbergs bøger er oversat til dansk.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Irma Kvist-Jensen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-04-20
Längd: 3T 50min
ISBN: 9788726181241

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-07-30
ISBN: 9788726181234
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis