Provlyssna
Den blodrøde cirkel - Edgar Wallace

Den blodrøde cirkel

Den blodrøde cirkel

4.5 2 5 Författare: Edgar Wallace Inläsare: Søren Elung Jensen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
"100.000 pund er kun en lille del af Deres formue. Betal eller dø!"

Det er beskeden, som en række af Londons mest velhavende mænd modtager med posten i 1922. Brevene er signeret med en blodrød cirkel, og det er skræmmende nok til, at mange af rigmændene strakt udbetaler pengene. De, der trodser pengeafpresserne, bliver, som varslet i brevet, slået ihjel. Politiassistent Parr fra Scotland Yard får hjælp af privatdetektiven Yale under opklaringen af den mærkværdige sag, men det er næsten umuligt at snuse sig frem til brevenes personen bag den blodrøde cirkel. Er det ligefrem en gruppe, der står bag? Sagen udvikler sig i en mystisk retning, og den blodrøde cirkel kan forbindes til mange forskellige afkroge af det engelske samfund.

Den engelske forfatter Edgar Wallace (1875-1932) levede et dramatisk og omflakkende liv. Som soldat i Boerkrigen blev Edgar Wallace ved et tilfælde korrespondent for Reuters og Daily Mail og begyndte samtidig at skrive digte og noveller. Edgar Wallaces første bestseller var en føljeton om de overgreb, han selv bevidnede, den belgiske kong Leopold lod gennemføre over for de indfødte i Congo. Siden er det blevet til dusinvis af udgivelser, der har gjort Edgar Wallaces navn til synonym med spændende romaner, der gemmer på langt mere, end man forventer af den klassiske føljeton.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Per Sanderhage

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-10-30
Längd: 6T 16M
ISBN: 9788726297294

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-02-10
ISBN: 9788726297188
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis