Udbryderens plan - Henrik Frederiksen

Udbryderens plan

Udbryderens plan

0 0 5 Författare: Henrik Frederiksen
E-bok.
I udbryderens plan møder vi den fordrukne lærer på CBS, der forsøger at overleve en forelæsning for de kedelige studerende. Han føler sig fanget i den sædvanlige eksistentielle forvirring og leder efter en metode til at træffe nye valg.

I et gammelt antikvariat finder han en notesbog fra Jeanne D’arc’s tid. Han beslutter at skrive alt, hvad han vil gøre ned i den og dernæst følge det uden tøven. Resultatet bliver, at han vover sig ud i de mest sindssyge ting, der udfordrer alt, hvad han hidtil har tænkt og gjort. Notesbogen fra magt over ham.

Henrik Frederiksen har, som den eneste i Danmark, solgt 300..000 bøger på eget forlag.

Anmeldelser:
"Udbryderens plan er en provokerende, udflippet og selvhøjtidelig roman - uimodståelig og underholdende i al sin opblæsthed. Romanen handler om et rigt, terapeutisk samfund, hvor mennesker søger meningen i sig selv, fremfor hos andre, og derfor bliver prisgivet den totale meningsløshed. Det er Nietzsche som selvhjælpsbog."
- Anna Libak, Weekendavisen

"En meget tankevækkende og underholdende roman. Som læser kan man ikke lade være med at stille sig selv det helt store spørgsmål: Lever jeg det liv, som jeg har lyst til? Dertil får man som kvinde indsigt i en mands frustrationer og tanker. Udbryderens plan er et startskud til at ændre sit liv! «
- Lizl Rand. Livsstilsredaktør, B.T.

"Nogle gange er vi ikke enige med virkeligheden. Men hvem siger, den har ret? Udbryderens Plan er for os, der er i tvivl om, hvad vi vil med livet. Men hvem er ikke det? Sted, handling, begivenheder og personer kan skifte. Men tvivlen har vi til fælles. Godt beskrevet. Sætter hjernen i det tænksomme gear.«
-Rene Simmel, Ekstra Bladet.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Frederiksens Forlag
Utgiven: 2004-11-15
ISBN: 9788798558071
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis