Provlyssna
Kongen længe leve - Fay Weldon

Kongen længe leve

Kongen længe leve

3,55 69 5 Författare: Fay Weldon Uppläsare: Tina Kruse Andersen
Ljudbok.
E-bok.
Det er december 1901, og det bedre borgerskab i London er spændt til bristepunktet over kroningen af den kommende konge, Edward den 7. Lord og lady Gilberne er travlt optaget af de ekstravagante forberedelser, men lady Isobel har dog stadig tid til at bekymre sig.

Hendes 16-årige og forældreløse niece, Adela, er løbet væk med en gruppe falske spiritister, hendes kloge, men noget jævne datter, Rosina, truer med at stikke af til Australien, og hendes nye svigerdatter er gravid med en potential arving, men dog stadig fuldstændig utrænet i det engelske aristokratis omgangsformer.

Med sit sædvanlige lune inviterer Fay Weldon endnu en gang sine læsere ind i den aristokratiske familie Dilbernes liv og kærlighedsaffærer. Denne gang er de på vej ind i et nyt århundrede og med en ny generation – en generation med ret radikale synspunkter …

"Weldon, når hun er allermest fængslende"
– Spectator
Språk: Danska Kategori: Romance Serie: Kærlighed og arv: 2 Översättare: Charlotte Grubb

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2013-11-06
Längd: 10T 42min
ISBN: 9788711344231

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2013-09-12
ISBN: 9788711372517
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis