Sig mig, hvor du kommer fra... - FLemming Lundahl

Sig mig, hvor du kommer fra...

Sig mig, hvor du kommer fra...

0 0 5 Författare: FLemming Lundahl
E-bok.
"Det er underligt at begynde at skrive den første side i en dagbog. Hvem skriver man til? Jo, man skriver selvfølgelig til sig selv. Men hvad nu, hvis andre kommer til at læse i den. Skal man skrive sandheden – eller skal man lyve lidt alligevel?
I hvert fald kan jeg fortælle dig, min kære dagbog, så meget, at jeg er glad for dit hvide papir. Det er dejligt at fylde det ud og få skrevet tingene ned."

"Sig mig, hvor du kommer fra..." er en drengs dagbog fra 1950’erne. Åbent og ærligt fortæller han om sin hverdag i en stille dansk provinsby, hvor den store verden ikke får lov at forstyrre livets gang. Familie, venner, barndomsminder og personlige tanker fylder bogens sider, og vi lærer drengen at kende, samtidig med at vi får et indblik i efterkrigstidens Danmark.

Flemming Lundahl er født i Nakskov i 1940. Han har udgivet et væld af bøger inden for forskellige genrer blandt andet skønlitteratur og faglitteratur for børn og unge, dagbog fra sin egen barndom og undervisningsmaterialer.
Språk: Danska Kategori: Unga vuxna Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-05-29
ISBN: 9788711788691
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis