Tænkt og oplevet - Knud Hjortø

Tænkt og oplevet

Tænkt og oplevet

0.0 0 5 Författare: Knud Hjortø
Finns som e-bok.
"I spidsen for alle mine tanker vil jeg sætte dem, der gælder dig, kvinden, Eva; du kom ind i verden som nummer to – sandt nok – men du skyndte dig at berigtige denne kendsgerning ved at stille dig foran manden og føre ham derhen, hvor du ønskede det, hen til det evige æbletræ. Eva, er det sandt, at det var slangen, der fristede dig? Var slangen ikke i virkeligheden dig selv?"

Sådan indleder Knud Hjortø sin bog "Tænkt og oplevet", hvori han forsøger at give Eva oprejsning og frikende hende fra alverdens uretfærdige anklager. Bogen er spækket med små underfundige observationer om mænd og kvinder, kærlighed og erotik, kristendom og blasfemi og andre uadskilleligheder.

Den danske forfatter Knud Hjortø (1869-1931) blev født ind i en bondeslægt, men begyndte tidligt at dyrke sin interesse for kultur og litteratur. Han studerede filologi, boede et par år i Paris og blev senere lærer på seminariet i Vordingborg. Han debuterede som forfatter med bogen "Syner" i 1899, som fulgtes op af en lang række romaner og novellesamlinger. Selvom Knud Hjortø ikke opnåede stor berømmelse på sin egen tid, er hans bøger senere blev bredt anerkendt for deres udprægede originalitet og spændende menneskeskildringer.
Språk: Danska Kategori: Religion & Spiritualitet Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-03-02
ISBN: 9788711682760
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis