Cykelrytter Madsens uheldige dag - Ulrik T. Skafte

Cykelrytter Madsens uheldige dag

Cykelrytter Madsens uheldige dag

3.5 10 5 Författare: Ulrik T. Skafte
Finns som e-bok.
Cykelrytter Madsen er topprofessionel!

"Det er man nødt til at være, hvis man vil være en af verdens bedste cykelryttere," siger han.
Madsens superhurtige cykel har 28 gear, dækkene er lavet af det sejeste gummi, og hjulene er af det letteste og stærkeste metal, man kan finde.
Madsen vinder masser af cykelløb, og han har allerede et hav af medaljer og pokaler. Men der var en dag, hvor han ikke vandt ...
Læs med i Cykelrytter Madsens uheldige dag og find ud af, hvorfor det ikke lykkes ham at krydse målstregen som den første.

Cykelrytter Madsens uheldige dag af Ulrik T. Skafte er en morsom billedbog med masser af spørgsmål og kigge-finde-opgaver, der lærer børn om trafiksikkerhed og færdselsregler.

Hjælp fx Madsen med at finde sin cykelhjelm, at kigge til både højre og venstre, at holde tilbage for rødt lys og at køre i den rigtige side af vejen. Og hvad skal man huske at sætte på sin cykel, når mørket falder på?

Bogen er skrevet af Ulrik T. Skafte, der står bag en lang række bøger for børn, og de sjove illustrationer er lavet af Rasmus Jensen.

Til børn fra fire år og op.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Turbine Forlaget
Utgiven: 2017-04-26
ISBN: 9788740616477
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis