Whitehall: En konge og dog ingen konge 11 - Sarah Smith, Mary Robinette Kowal, Barbara Samuel, Delia Sherman, Liz Duffy Adams, Madeleine Robins

Whitehall: En konge og dog ingen konge 11

Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
Prova Storytel

Whitehall: En konge og dog ingen konge 11

Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
1T 16min
Danska
3,87
Hun, som ønsker at være dronning, må vinde kongens kærlighed – og rigets.

________________________________________

Whitehall udspiller sig i det 17. århundrede hos den engelske konge Charles II hofs og er fortællingen om hans dronning, den portugisiske prinsesse, Catherine af Braganza. Hendes rejse for at finde sin plads som den udenlandske hustru i en tid fyldt med politiske og religiøse intriger – for ikke at nævne ‘den muntre monarks‘ mange elskerinder – er en fortælling om udholdenhed, som kun en ægte dronning kan mønstre. Kærlighed blander sig med forræderi før en sensuel renæssance af kunst, kultur og sex i denne frodige historiske serie.

"Jeg har glædet mig til at indlæse hvert eneste afsnit. Det er en spændende og fængslende serie, man ikke kan slippe igen, det øjeblik man er startet på den."
– Julie Berthelsen
Översättare: Mette Wigh Tvermoes
Mer info om ljudboken:
Utgiven: 2017-06-08
ISBN: 9788711774069
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2017-06-08
ISBN: 9788711745762
1T 16min
Danska
3,87
Kategori: Romance

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis