Lederudvikling - 55 værktøjer til ledere og konsulenter - Dion Sørensen

Lederudvikling - 55 værktøjer til ledere og konsulenter

Lederudvikling - 55 værktøjer til ledere og konsulenter

3.0 3 5 Författare: Dion Sørensen
Finns som e-bok.
I LEDERUDVIKLING giver Dion Sørensen en række konkrete anvisninger til ledere, konsulenter og andre, som har til opgave at udvikle ledere. Bogens 55 værktøjer guider lederudvikleren igennem hele processen fra de indledende analyser af lederens udviklingsbehov, mål og midler, til den afsluttende evaluering af hele udviklingsindsatsen. Værktøjerne går desuden i dybden med de tre store udviklingsområder: udviklingen på jobbet, udviklingsopgaven for lederens chef og kolleger samt anvendelsen af kurser og eksterne konsulenter.

De 55 værktøjer er tilgængelige på www.toolbox.lrbusiness.dk. De kan downloades i forskellige digitale standardformater, så de kan præsenteres på en skærm eller printes ud. De kan også redigeres og tilpasses virksomhedens aktuelle behov.
Kode til www.toolbox.lrbusiness.dk: 10022011

***
I Haldor Topsøe har vi gode erfaringer med at bruge værktøjer til udvikling af nuværende og kommende ledere. Dion har været en vigtig del af processen, og denne bog vil lette opgaven for både interne og eksterne udviklingskonsulenter.
Malou Overbeck, HR-manager, Haldor Topsøe A/S

***
Dions pragmatiske og handlingsorienterede tilgang har været og er fortsat en meget stor hjælp for os i udarbejdelsen af enkle værktøjer til identifikation og udvikling af ledelsestalent i Københavns Lufthavne.
Denne bog er skrevet af en praktiker til praktikere. Michael Havnstrup Bech, lederudviklingskonsulent, Københavns Lufthavne A/S
Språk: Danska Kategori: Ekonomi & Business Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: L&R Business
Utgiven: 2011-02-01
ISBN: 9788711419984
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis