Provlyssna
Tyverier - Thomas Korsgaard

Tyverier

Tyverier

3,84 250 5 Författare: Thomas Korsgaard Inläsare: Thomas Korsgaard
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Femten fortællinger om betydningsfulde øjeblikke i en række personers liv. Om hemmeligheder, ensomhed og store forhåbninger. Om at blive konfronteret med sin fortid på et posthus. Om at kravle ud ad vinduet til en familiefrokost efter at have fået sandheden at vide. Om at være på jagt efter årets nytårsmiddag i en container. Om at forsøge at sælge en forsikring til en døende og meget mere.

Ikke mindst handler fortællingerne om at stjæle ting og sager – og liste hemmeligheder ud af folk – uden at det nogensinde bliver opdaget.

Thomas Korsgaard debuterede som 21-årig i 2017 med "Hvis der skulle komme et menneske forbi", og året efter kom fortsættelsen "En dag vil vi grine af det". Begge romaner, som i et vist omfang er inspireret af Korsgaards egen opvækst på en gård uden for Skive, fik en overvældende positiv modtagelse i pressen, hvor han blandt andet blev kaldt ‘Et af Danmarks absolut mest opsigtsvækkende og overbevisende litterære talenter‘.
Språk: Danska Kategori: Noveller Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-09-19
Längd: 1T 54min
ISBN: 9788726288049

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-09-19
ISBN: 9788711919033
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis