Provlyssna
Den perfekte plan - Sidney Sheldon

Den perfekte plan

Den perfekte plan

3,71 34 5 Författare: Sidney Sheldon Inläsare: Nanna Salomon
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Han ville have magt. Hun vil have hævn!

Hvad gør man, når den, man er forlovet med, få dage før brylluppet gifter sig med en anden kvinde? Man sværger hævn. Det var i hvert fald, hvad Leslie Stewart gjorde, da Oliver Russell svigtede hende til fordel for den kvinde, hvis far kunne skaffe ham guvernørposten i Kentucky og senere gjorde ham til præsidentkandidat.

Leslie havde tid til at vente og følge Olivers politiske fremgang, indtil muligheden for hævn endelig viste sig. For mens Olivers plan var at komme i Det Hvide Hus, var Leslies plan hele tiden at få ham til at ønske, at han aldrig var blevet født.

Men selv de mest perfekte planer kan slå fejl.

Sidney Sheldon (1917-2007) var en amerikansk forfatter, der indledte sin forfatterkarriere som manuskriptforfatter i Hollywood. Efter at have arbejdet med musicals og TV, udgav Sheldon sin første roman i 1969; en roman, der først blev udgivet på dansk i 1981 under titlen "Det nøgne ansigt". Sheldon er særligt kendt for sine mange succesromaner inden for krimigenren, hvoraf flere er blevet filmatiseret.
Språk: Danska Kategori: Spänningsromaner Översättare: Hans Hansen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-07-10
Längd: 8T 11min
ISBN: 9788711808382

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-07-27
ISBN: 9788711721810
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis