Provlyssna
Den evige nazist - Souad Mekhennet, Nicolas Kulish

Den evige nazist

Den evige nazist

3,93 150 5 Författare: Souad Mekhennet, Nicolas Kulish Inläsare: Jesper Bøllehuus
Ljudbok.
Dr. Aribert Heim var en af Nazi-Tysklands mest berygtede og eftersøgte nazister. Som læge i koncentrationslejren Mauthausen udførte han grufulde operationer på raske mennesker og sprøjtede benzin ind i jødiske patienters hjerter – hans metoder kostede utallige menneskeliv.

Efter Det Tredje Riges fald blev dr. Aribert Heim et af de mest eftersøgte mennesker i verden, men det lykkedes aldrig nazijægerne at finde ham og stille ham til ansvar for sine forbrydelser. Nicholas Kulish og Souad Mekhennets bog er den første fyldestgørende beretning om ’den evige nazist’, lige fra rædslerne i hans skændsel af en lægepraksis i Mauthausen til hans liv i skjul Cairo, hvor han konverterede til islam.

"Fremragende fortalt... udfolder på skarp og original vis Det Tredje Riges psykologisk og politiske landskab og dets lange og komplicerede efterliv." – New York Times Book Review

Souad Mekhennet (f. 1978) er en tysk journalist af tyrkisk-marokkansk afstamning. Souad Mekhennet har skrevet for aviserne The New York Times, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Washington Post og The Daily Beast og udgav i 2014 bogen "Den evige nazist" i samarbejde med Nicholas Kulish.rnrnAmerikanske Nicholas Kulish (f. 1975) har arbejdet som undersøgende journalist for The New York Times og udgav i 2014 bogen "Den evige nazist" i samarbejde med Souad Mekhennet.
Språk: Danska Kategori: Historia Översättare: Joachim Wrang

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-07-18
Längd: 9T 41min
ISBN: 9788711836750
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis