Provlyssna
Prins Henrik 1934-2018 - Elisabeth Saugmann

Prins Henrik 1934-2018

Prins Henrik 1934-2018

4 54 5 Författare: Elisabeth Saugmann Uppläsare: Mikkel Schou
Ljudbok.
Denne personlige mindebog om prins Henrik følger ham fra ankomsten til Danmark til tiden efter hans død, der var præget af manges fortrydelse over den til tider hårde behandling, han fik. Vi følger prins Henrik i alle livets aldre og lægger vægt på folks personlige udsagn og erindringer. Om alt fra hans store kærlighed til hunde til turene på knallert efter fisk rundt om i Danmark. Bogen giver også andre nye oplysninger fra folk, der stod prinsen nær i årevis. Vi hører om hans bridgespil i København med skuespilleren Omar Sharif og hans trommespil med Michala Petri på blokfløjte. Som pianist spillede han med sin svigerfar Frederik 9., og på sin egen måde var han en respekteret del af musiklivet. Naturligvis slår bogen også et slag hen over de mange "skandaler", han var leveringsdygtig i, og som gang på gang bragte ham på formiddagspressens forsider.

Elisabeth Saugmann er forfatter og selvstændig kulturjournalist. Hun har tidligere været ansat i DR og på Berlingske Media og Morgenavisen Jyllands-Posten. Hun har skrevet biografien" Lidt hippie er man vel altid" (2015) og børnebogen "Super Mouse" (2016) samt redigeret "Musikkens førstedamer" (1992) og bidraget til bøger om operasangeren Aage Haugland og cykelrytteren Jesper Skibby.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-12-06
Längd: 3T 3min
ISBN: 9788726396317
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis