Vesten mod Vesten - Rune Lykkeberg

Vesten mod Vesten

Författare: Rune Lykkeberg
Inläsare: Flemming Enevold
Format: Ljudbok & E-bok
Prova Storytel

Vesten mod Vesten

Författare: Rune Lykkeberg
Inläsare: Flemming Enevold
Format: Ljudbok & E-bok
19T 46min
Danska
4,27
Vesten mod vesten - fortællinger om det politiske opbrud fra efterkrigstiden til Brexit og Trump

Hvordan kan det være, at Vesten, der har overvundet alle rivaler og præsteret frihed, fred, lighed, velstand og fremskridt på et niveau, ingen havde regnet for muligt, er ved at tabe til sig selv? Det har Rune Lykkeberg sat sig for at undersøge i bogen Vesten mod Vesten.

Gennem læsninger af ungdomsbøger som Harry Potter og The Hunger Games, romaner, film, musik og idéhistorie fortæller Rune Lykkeberg den kulturhistorie, som er konteksten for det 21. århundredes politiske konflikter i Vesten.

OM FORFATTEREN
Rune Lykkeberg (f. 1974) har studeret filosofi og litteraturvidenskab ved Københavns Universitet. Han har tidligere udgivet de anmelderroste titler Kampen om sandhederne (2008) og Alle har ret (2012) og har blandt andet modtaget Georg Brandes-prisen, Berlingske Journalisters Pris og Holbergmedaljen. Rune Lykkeberg er chefredaktør på Dagbladet Information.
Mer info om ljudboken:
Utgiven: 2020-01-08
ISBN: 9788793772694
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2019-03-28
ISBN: 9788775146307

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis