Provlyssna
Jellingmysteriet - Anders Lundt Hansen

Jellingmysteriet

Jellingmysteriet

3,23 13 5 Författare: Anders Lundt Hansen Uppläsare: Iben Haaest
Ljudbok.
E-bok.
"Fjenderne holdt sig skjult, og da deres konge fik øje på Knud, øjnede han chancen for at afslutte hele krigen med et enkelt pileskud. Han lagde en pil på sin bue, sigtede på den unge mand, og lod den dødbringende spids flyve..."

"Jellingmysteriet" samler en lang række spændende legender om de begivenheder, der har fundet sted ved Jellinge i vikingetiden, og som har haft så afgørende betydning for, hvordan Danmark ser ud i dag. Men hvilke af historierne er sande, og hvilke er bare myter? "Jellingemysteriet" genfortæller de fantastiske beretninger for de 9-14-årige og kan også bruges i historieundervisning i skolen.

"...usædvanlig grundig og spændende – fuld af både interessante og velskrevne indfald... virkelig klog og interessant. Anbefales." – Dansk Bibliotek Center

Anders Lundt Hansen (f. 1973) er uddannet historiker fra Københavns Universitet. Han skriver blandt andet for Weekendavisen i børnesektionen "Faktisk".
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-06-20
Längd: 2T 27min
ISBN: 9788711807941

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Valeta
Utgiven: 2016-02-01
ISBN: 9788771570915
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis