Troldtinden - Ida Jessen

Troldtinden

Troldtinden

3.67 3 5 Författare: Ida Jessen
Finns som e-bok.
Da Eva fik sin egen båd, en lille, rød jolle med en fire hestes påhængsmotor, sagde hendes far, der er fisker:

“Du må ikke under nogen omstændigheder sejle ud på åbent hav! Og gør du det én eneste gang, så har du ikke nogen båd længere! Har du forstået?”

Men alligevel sejler hun og Jan, hendes nye klassekammerat i sjette, over til den ubeboede ø, Troldtinden. Og her opdager de, at der er noget galt. For er øen virkelig øde?

Jan og Eva vil kende svaret, og for hver gang de vender tilbage, trænger de længere og længere ind på øen, indtil de til sidst står over for selve Troldtindens hemmelighed. En hemmelighed, der viser sig at kaste sin skygge langt ind over dem begge ...

‘Troldtinden’ er den første af fire bøger om Jan og Eva og deres oplevelser. De øvrige bøger er:
‘De døde skær’
‘Fuglefar’
‘Slangesmykket’

Det skrev pressen om …

‘Troldtinden ‘
Eva og Jan sejler en dag ud til Troldtindens ø, hvilket er absolut forbudt og farligt. Øen siges at være ubeboet, men ... Nu hentes en fortid frem, fyldt med lidenskabelig -kærlighed, uforsonligt had og livsvarigt fjendskab -mellem denne gamle mand og Evas farfar ...
Eva Glistrup, Berlingske Tidende

‘De døde skær’
Jeg håber meget, at der kommer flere bøger i serien om Jan og Eva fra det lille fiskersamfund i den -norske skærgård. Og det er vel den bedste anbefaling, jeg kan give ... Med veloplagt fortælleglæde får forfatteren fortalt en historie, der indeholder både spænding, drama, myte, gys, kærlighed og jalousi.
Mogens Bille, IBC

‘Fuglefar’
En usædvanlig børneroman, som suggestivt og -spændende fortæller om den 12-årige Evas og Jans tætte venskab, mysterieopklaring og spirende forelskelse blandt hav, himmel, blæst, midnatssol og fugleliv.
Kari Sønsthagen, Berlingske Tidende

‘Slangesmykket’
Altså hatten af for Ida Jessens bøger om Eva og Jan. Som et eksempel på en serie, der helt uprætensiøst forener mystik, natursansning og oprigtig menneske-interesse med godt skrivehåndværk fortjener bøgerne – som -ummer høj og på sæt og vis også tidløs identifikationsværdi – rigtig mange læsere.
Henning Mørch Sørensen, Information
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Eva og Jan: 1 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Klim
Utgiven: 2017-08-24
ISBN: 9788772041346
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt