Provlyssna
Den sørgeligste død - Hans Schmidt Petersen

Den sørgeligste død

Den sørgeligste død

3.09 23 5 Författare: Hans Schmidt Petersen Inläsare: Dan Schlosser
Finns som ljudbok.
"Andet bind i krimiserien fra grænselandet om kommissær Carsten Mathiesen fra Åbenrå og hans tyske kollega Christiane Müller.

I en villa på halvøen Løjt ud for Åbenrå finder rengøringskonen et nøgent, hængt lig. Offeret er den stenrige finansmand Mogens Toft. Alt tyder på et selvmord. Det eneste, der vækker kommissær Mathiesens mistanke om en eventuel forbrydelse, er mordscenens nærmest kliniske ryddelighed.

Samtidig bliver der fundet et lig i Flensborg Fjord syd for grænsen, og kommissær Christiane Müller mener, der er tale om mord.

Både Mathiesen og Müller bliver koblet af mordsagerne, da bagmandspolitiet bliver involveret. Det viser sig, at Mogens Tofts finansielle transaktioner og hans efterfølgende død kan have vidtrækkende konsekvenser for indflydelsesrige personer. Og snart bliver det vigtigere for politietaten at beskytte samfundets støtter end at opklare de to mord.

Med en fornemmelse af at blive ført på vildspor af deres egne må Carsten og Christiane samarbejde om efterforskningen i noget nær mørke. Sagen bringer dem bl.a. til Berlin og dybt ind i landsdelens rige borgerskab, der har flere hemmeligheder end overfladen antyder...
"

krimi, provinsen, økonomisk kriminalitet, Åbenrå, Berlin, Flensborg, Danmark, Tyskland
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Carsten Mathiesen: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2013-06-28
Längd: 8T 49M
ISBN: 9788771307368
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt