Provlyssna
Godt naboskab - Carey Heywood

Godt naboskab

Godt naboskab

3,52 229 5 Författare: Carey Heywood Inläsare: Maj Johansen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Beau Hamilton bruger al sin tid på at arbejde på familiegården, hvilket slet ikke giver ham mulighed for at finde en kæreste. Han kunne godt tænke sig at slå sig ned og starte en familie, men udsigterne er ikke for gode. Han ved hvad han vil have: en sød landlig pige, som ikke har noget imod livet på en gård, en pige der er helt anderledes end hans nye nabo Bethany.
Bethany oser af by og det er kun et spørgsmål om tid før hun løber skrigende væk fra landet tilbage til cafe latte-land med cafeer på hvert hjørne. Hun er ikke den slags pige som kan være lykkelig ved at bo på en gård resten af livet.

På trods af alle grundene til at Beau ikke burde være tiltrukket af hende, føler han sig draget mod hende på måder han ikke kan slå hen ... det er mere end bare godt naboskab.

Carey Heywood er New York Times og USA Today bestseller-forfatter med femten bøger udgivet og mange flere på vej. Hun er født og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre nogle gange bedårende børn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp-Yorkshire Terrier.
Språk: Danska Kategori: Erotiskt Översättare: Rie Lund Rosenkilde

Mer info om ljudboken:

Förlag: Palatium Books
Utgiven: 2017-09-19
Längd: 2T 2min
ISBN: 9788793544161

Mer info om e-boken:

Förlag: Palatium Books
Utgiven: 2017-08-31
ISBN: 9788793544154
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis