Provlyssna
Enigma - Skrumpe-hovedet - Kit A. Rasmussen

Enigma - Skrumpe-hovedet

Enigma - Skrumpe-hovedet

0 0 5 Författare: Kit A. Rasmussen Inläsare: Martin Johannes Møller
Finns som ljudbok.
Andys mor og far har løst en gåde og gjort et vildt fund. Men da de rejser ud for at følge gådens spor, forsvinder de. Sammen med butleren, Jones, beslutter Andy sig for at finde sin mor og far. Men først må de løse den samme gåde, som sendte hans forældre ud i verden.
I "Skrumpe-hovedet" finder Andy et lille indtørret hoved på sine forældres kontor. Ved siden af skrumpehovedet ligger en seddel. Med mors skrift står der ’Fundet ved vores telt’. Og så en række tal. Måske kan skrumpehovedet og sedlen lede dem på sporet af Andys mor og far.
"Enigma" kommer fra det græske ord ainigma, som betyder gåde. Ordet bliver brugt om en ting eller en person, der er mystisk eller svær at regne ud.

Kit A. Rasmussen (f. 1982) har en bachelor i psykologi og er uddannet fra Center for Børnelitteraturs forfatterskole i 2008. Hun debuterede i 2009 med "Max og det mystiske museum", og lige siden har hendes bøger for børn og unge været stærkt inspireret af eventyreren Indiana Jones.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Alinea
Utgiven: 2019-12-20
Längd: 24M
ISBN: 9788726401080
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis