Provlyssna
Onnentyttö - Jessica Knoll

Onnentyttö

Onnentyttö

3.77 117 5 Författare: Jessica Knoll Inläsare: Krista Putkonen-Örn
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Anilla on kaikki, mitä nuori newyorkilaisnainen voi vain haluta: upea työpaikka trendikkäässä naistenlehdessä, komea sulhanen seurapiirien huipulta sekä vaatekaappi ja tyylitaju, jotka jähmettävät kovimmankin fashionistan. Vaikka elämä on kuin suoraan satukirjasta, prinsessassa itsessään on jotakin pahasti pielessä.
Menneisyys ei jätä rauhaan. Järkyttävä tapaus Anin kouluvuosilta kiinnostaa mediaa yhä, ja Ani on lupautunut kertomaan oman versionsa tapahtumista dokumentissa, jonka kuvaukset tehdään hänen hääjuhlassaan. Samalla Ani haluaa näyttää kaikille, millainen menestyjä hänestä on tullut, mutta veitsenterävät muistikuvat alkavat puhkoa kiillotetun imagon pintaa, ja Ani joutuu kohtaamaan pahimmat pelkonsa.
Jessica Knollin Onnentytössä kaikki on pirullisen juonikasta, niin tapahtumien kulku kuin päähenkilön vähä vähältä avautuva persoonallisuus. Menestystrillerissään Knoll on onnistunut luomaan tarinan, joka kiskaisee lukijan mukaansa ja jonka loppuratkaisusta ei kannata lähteä lyömään vetoa.
Språk: Finska Kategori: Spänningsromaner Originaltitel: Luckiest Girl Alive Översättare: Päivi Pouttu-Deliere

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bazar
Utgiven: 2017-09-12
Längd: 14T 26M
ISBN: 9789522795328

Mer info om e-boken:

Förlag: Bazar
Utgiven: 2017-09-13
ISBN: 9789522794840
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt