Provlyssna
Skat, du er for tyk - Når du ikke tænder på det, du ser - Amanda Lagoni,Asgerbo Persson

Skat, du er for tyk - Når du ikke tænder på det, du ser

Skat, du er for tyk - Når du ikke tænder på det, du ser

3.0 2 5 Författare: Amanda Lagoni,Asgerbo Persson Inläsare: Amanda Lagoni, Asgerbo Persson
Finns som ljudbok.
Skal man sige det, hvis man synes, at ens partner er for tyk? Og hvad gør man, hvis man faktisk lidt har mistet lysten til sin partner? De to uddannede og praktiserende sexologer Amanda Lagoni og Asgerbo giver gode råd om, hvad du gør, når du ikke tænder på det, du ser.

‘Kvart i sex’ er et sjovt og seriøst sex-udviklingsprogram for voksne. Du kan forvente kort og kontant snak om det vi alle oplever og kender til, når det kommer til sex, kærlighed og parforhold - også det (og især det), der er svært og gør ondt. De to uddannede og praktiserende sexologer Amanda Lagoni og Asgerbo deler ud af deres viden og praksiserfaring, og giver dig konkrete redskaber og råd til et bedre sexliv. Og alt dette på bare et kvarter!

Amanda Lagoni er uddannet og certificeret Sexolog og Parterapeut fra Sexologiskolen ‘Mercury Uniflow’ på Islands brygge. Hun driver sin egen klinik i København. Derudover holder hun workshops, foredrag og skriver fra magasinet Chrichri.dk.

Asgerbo er certificeret sexolog med speciale i funktionsnedsættelser og mandens seksualitet, og er ophavsmand til handisex.dk. Asgerbo arbejder med alle aspekter af seksualiteten for mennesker med nedsat funktionsevne, og underviser derudover også hjælpepersonale, pårørende og fagfolk.
Språk: Danska Kategori: Personlig Utveckling Serie: Kvart i sex: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-05-29
Längd: 14M
ISBN: 9788726171440
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt