Provlyssna
Liv eller død - Maria Helleberg,Rasmus Dahlberg

Liv eller død

Liv eller død

3.58 19 5 Författare: Maria Helleberg,Rasmus Dahlberg Inläsare: Louise Herbert
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
”Nu er hun på toppen. Her har hun det bedst … Der har været skyer og rimfrost det seneste døgn under opstigningen, men nu trænger solen igennem og bader den storslåede udsigt i det klareste lys fra en isblå himmel. Efter at have vandret i fire døgn er det en mærkelig fornemmelse ikke at kunne komme længere. Ikke opad, kun ned. Nu ligger kraterkanten fra den gamle vulkan, som i tidernes morgen skabte Kilimanjaro, som en ring, så langt øjet rækker. Dette bjerg er Afrikas vielsesring, en kolossal stræben efter himlen, en top af sten dækket af hvid sne på det sorte kontinent. Hun har drømt om Kilimanjaro i årtier.” 38-årige Jo Beckmann lever et fantastisk og uforpligtende singleliv. Mænd begærer den rødhårede skønhed, kollegerne på Rigshospitalet respekterer hendes dygtighed og vagterne som akutlæge i København giver masser af spænding og udfordringer. Jo er unbeatable …

… indtil hun mærker knuden i sit højre bryst.

Den ondsindede, uretfærdige sygdom vender op og ned på Jos verden. Og da hendes bedste veninde samtidig bliver myrdet, må hun tage kampen op med både sig selv, kræften og en ukendt gerningsmand.

Liv eller død er første bind i en krimiserie om akutlægen Jo Beckmann.

krimi, kvinder, brystkræft, Danmark, 2010-2019
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2014-01-20
Längd: 9T 44M
ISBN: 9788771620672

Mer info om e-boken:

Förlag: Untercover
Utgiven: 2011-04-06
ISBN: 9788792352170
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt