Provlyssna
Empire falls - Richard Russo

Empire falls

Empire falls

4,11 37 5 Författare: Richard Russo Uppläsare: Peter Bøttger
Ljudbok.
E-bok.
Miles Roby har langet burgere over disken i Empire Grill i tyve år, og derfra kan han se ned ad hovedgaden i den engang så driftige industriby Empire Falls og fornemme byens puls, som nu slår meget langsomt. For Whiting-familien, der ejer fabrikkerne og det meste andet på egnen, har flyttet produktionen væk fra byen, og det har skruet livet i Empire Falls ned på vågeblus.
Så det er bekymrede kunder, der letter deres hjerte over for Miles – som har sine helt egne problemer. Hans kone er faldet for ejeren af det lokale fitnesscenter og vil skilles, hans begavede datter og øjesten har store problemer med lærerne og de øvrige elever i skolen, og Francine Whiting, der ejer Empire Grill og ser ud til at tro, at ejerskabet også omfatter Miles, vil ikke lade ham modernisere stedet. Det har hun sine helt private og grumme grunde til, finder Miles efterhånden ud af.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Søren K. Barsøe

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2014-01-28
Längd: 21T 49min
ISBN: 9788771621891

Mer info om e-boken:

Förlag: Klim
Utgiven: 2012-11-15
ISBN: 9788771292091
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis