Provlyssna
Velfærdsland TALK #17 dumme SKAT? - Nalle Kirkvåg

Velfærdsland TALK #17 dumme SKAT?

Velfærdsland TALK #17 dumme SKAT?

0.0 0 5 Författare: Nalle Kirkvåg Inläsare: Nalle Kirkvåg, Sara Jespersen
Finns som ljudbok.
Egentlig er det lidt mærkeligt; mens hele verden kommer til Danmark for at opleve vores unikke velfærdsland, er det en folkesport at betale mindre i SKAT. Men hvorfor nu det, når SKAT jo finansierer den verdensberømte velfærd, som et massivt flertal bakker op om?

Den også for tiden nok så udskældte SKAT er noget, mange danskere bare elsker at hade og som noget, alle har en holdning til.

I TALK #17 dumme SKAT? undersøger Nalle Kirkvåg derfor i en samtale med Sara Jespersen fra ngo‘en Oxfam IBIS verdens nok mest usexede emne: SKAT. Og måske Sara og Nalle kan reframe, dvs. omformulere SKATs ringe image til noget positivt? For er SKAT egentlig så dumt, som det tit gøres til? Det, er det helt centrale spørgsmål i denne første af i alt to Velfærdsland TALK podcast om det der SKAT.

Velfærdsland TALK er en podcastserie med samtaler om og fra det danske velfærdsland. Men også om livets helt store emner. I TALK har Nalle Kirkvåg hver gang en ny gæst på besøg til en snak om alt det og meget mere.
Språk: Danska Kategori: Biografier Serie: Velfærdsland TALK: 15 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2017-10-02
Längd: 38M
ISBN: 9788711874103
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt