Provlyssna
Ham - Carey Heywood

Ham

Ham

3,82 521 5 Författare: Carey Heywood Inläsare: Sofie Alhøj
Ljudbok.
E-bok.
Sarah Miller har ikke været hjemme i syv år. Hun troede at hun kunne blive væk for evigt. Det havde hun også kunnet hvis ikke det var for hendes storebrors bryllup. En lille del af hende føler sig endda fjollet for at være blevet væk så længe. Det er jo ikke fordi der er nogen der ved hvad der skete. Bortset fra ham.
Ham. Den mand hun har sammenlignet alle andre med. Ham som har sat barren så højt, at ingen andre mænd efter ham overhovedet kunne konkurrere. Ham der fik hende til at føle at alt kunne lade sig gøre. Ham hun aldrig troede hun var god nok til. Ham, som hun har brugt de sidste syv år på at glemme. Det eneste hun skal gøre er at klare sig igennem den næste uge uden at løbe ind i ham.

Carey Heywood er New York Times og USA Today bestseller-forfatter med femten bøger udgivet og mange flere på vej. Hun er født og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre nogle gange bedårende børn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp-Yorkshire Terrier.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Rie Lund Rosenkilde

Mer info om ljudboken:

Förlag: Palatium Books
Utgiven: 2017-09-19
Längd: 7T 19min
ISBN: 9788793544147

Mer info om e-boken:

Förlag: Palatium
Utgiven: 2017-08-22
ISBN: 9788793544130
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis