Provlyssna
Verdenshistoriens største epidemier - Jakob Eberhardt

Verdenshistoriens største epidemier

Verdenshistoriens største epidemier

3,95 110 5 Författare: Jakob Eberhardt Uppläsare: Tatjana Donovan Ratgen
Ljudbok.
E-bok.
BOGEN OM HISTORIENS MEST SMITSOMME DRÆBERE

Pest, kobber, tuberkulose, kolera, gul feber, den spanske syge, polio, plettyfus, malaria og aids. De ti mest betydningsfulde epidemier i historien, og dem, der har sat størst aftryk på menneskeheden. I denne bog fortælles der om epidemierne på en scenisk, fremadskridende og velfortalt måde, som suppleres af mere leksikalske faktaafsnit. Således giver bogen et både samfundshistorisk og medicinfagligt indblik i epidemierne.

Epidemihistorien er interessant at følge, fordi den kan give os indsigt i datidens levevilkår, hvor mennesker levede med en konstant trussel fra dødelige sygdomme. En farlig smitte kunne på ingen tid dræbe en eller flere slægtninge og føre til forarmelse og økonomisk ruin for resten af familien. Epidemihistorien fortæller også om tidligere tiders innovation og opfindsomhed i bekæmpelsen af vira, bakterier og parasitter, og deres eventuelle smittespredere som f.eks. myg, lus og lopper

Jakob Eberhardt er uddannet cand.mag. i historie og dansk, samt fagjournalist fra Danmark Journalisthøjskole. Jakob har skrevet artikler til flere populærhistoriske magasiner og kapitler til historieværket Historiens Højdepunkter. Han er desuden medforfatter på bogen 1864 og eneforfatter på Den blodrøde flod om Den Finske Borgerkrig.
Språk: Danska Kategori: Historia Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Fadl's Forlag
Utgiven: 2017-05-25
Längd: 9T 17min
ISBN: 9788793590021

Mer info om e-boken:

Förlag: Fadl's Forlag
Utgiven: 2020-03-02
ISBN: 9788793810471
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis