Provlyssna
Dødeligt begær - Susanne Ahlenius

Dødeligt begær

Dødeligt begær

4,03 78 5 Författare: Susanne Ahlenius Inläsare: Bolette Schrøder
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Pirrende, varmblodet krimi med erotik og hæsblæsende action.


Den unge opdager hos Rikskriminalen i Stockholm, Alice Wiklund, bliver udsendt til London for at hjælpe Scotland Yard med en alvorlig sag. De jagter en beregnende og skruppelløs seriemorder, der efterlader sine ofre mærket med en bizar kærlighedserklæring.


Alice går op i sit nye arbejde, men livet i London bliver endnu mere spændende, da hun møder bartenderen med de ravfarvede øjne, der gør hende næsten vanvittig af begær. Hvad gemmer han bag sin frustrerende arrogance?


Da Alice indser, hvad hun skal betale for at finde ud af sandheden, er det allerede for sent, og grænsen mellem arbejde og privatliv udviskes.


DØDELIGT BEGÆR er første selvstående lydbog i den erotiske krimiserie med Alice Wiklund i hovedrollen. Anden del DÖDLIGT DUBBELSPEL udkom i Sverige i 2016 og tredje del forventes i foråret 2018.


” DØDELIGT BEGÆR” er indlæst af Bolette Schrøder
Språk: Danska Kategori: Erotiskt Översättare: Dorthe Klyvø

Mer info om ljudboken:

Förlag: Hoi Forlag
Utgiven: 2017-08-21
Längd: 8T 30M
ISBN: 9788793618275

Mer info om e-boken:

Förlag: Hoi Forlag
Utgiven: 2017-08-21
ISBN: 9788793618145
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis