En kommende husmors bekendelser - Elin Eldestrand

En kommende husmors bekendelser

Författare: Elin Eldestrand
Inläsare: Bolette Schrøder
Format: Ljudbok & E-bok
Prova Storytel

En kommende husmors bekendelser

Författare: Elin Eldestrand
Inläsare: Bolette Schrøder
Format: Ljudbok & E-bok
5T 50min
Danska
3,33
En kommende husmors bekendelser er en underfundig og bizar fortælling – den er anderledes og alligevel er der indimellem visse ligheder med Desperate Housewives.

Første gang Charlie ser et menneske dø er på hendes første skoledag. Selvom hun er involveret i hændelsen skræmmer den hende, og hun gemmer den væk et sted bagest i tankerne i adskillige år.


Charlie vokser op sammen med sin mor i en faldefærdig rønne lige udenfor det fineste boligområde i Luddinge. Naboerne er alkoholikere, og moren sælger sig selv til mænd, der er villige til at give penge til et nyt tag, en ny sofa eller lignende.


En smuk sommerdag i 1960, da Charlie er 20 år gammel, dukker hendes drømmeprins pludselig op – en cool og lækker ragger. Charlie ved, at det er ham, og ingen anden, hun skal giftes med.


Kort tid efter bliver hendes mor hentet af politiet, og så er det op til Charlie, at holde styr på alting – men hvordan? Charlies drømme og forhåbninger kredser konstant om hendes prins, som hun imod al sund fornuft håber en dag skal blive hendes.


ELIN ELDESTRAND er født og opvokset i Ludvika, men bor nu i Stockholm sammen med sin familie. Hun har læst medie- og kommunikationsvidenskab og engelsk, og har tidligere arbejdet både indenfor avisbranchen og med film og tv.
Översättare: Ulrikke Bak
Mer info om ljudboken:
Förlag: Hoi Forlag
Utgiven: 2017-09-21
ISBN: 9788793618350
Mer info om e-boken:
Förlag: Hoi Forlag
Utgiven: 2017-09-21
ISBN: 9788793618220
5T 50min
Danska
3,33
Kategori: Deckare

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis