Flere dirrende desserter - Marie Holm

Flere dirrende desserter

Flere dirrende desserter

1.0 1 5 Författare: Marie Holm
Finns som e-bok.
ENDNU MERE BUDDING PÅ BORDET
Elsker du også dirrende desserter? Har du lyst til at lave cremekunstværker, der helt enkelt er bygget af æg, mælk, frugt og fløde?

Danmarks buddingdronning, Marie Holm, tager i Flere dirrende desserter over hvor bestselleren Budding & andre dirrende desserter slap, og viser dig, hvordan du kan lave endnu flere sjove, smukke og skælvende sager.
Buddingen er tilbage på bordet, og det er tid til at tænke den engang glemte dessert ind i moderne rammer, lege med den og løfte den til uanede højder. Få inspiration, viden, trin-for-trin-teknikker og helt nye opskrifter, som ikke er set før.

Mød fx Brunsvigerbuddingen, Den marmorerede blåbærbudding, Bananbuddingen med saltkaramel og cornflakeknas, Dobbeltchokoladebuddingen og deres venner Creme randen, den lille Blancmange og den uimodståeligt smukke Kronjuvel dessert med frugtgelé i alle farver.

Tag del i revolutionen og fyld ny creme på gamle forme!

Dette er en ebog med såkaldt fixed layout. Den er velegnet til læsning på læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på ældre eller mindre avancerede læseapparater.
Språk: Danska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-10-12
ISBN: 9788772001265
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis