Provlyssna
My Little Pony - Langt fra Equestria - Rainbow Dash for fulde sejl - G.M. Berrow

My Little Pony - Langt fra Equestria - Rainbow Dash for fulde sejl

My Little Pony - Langt fra Equestria - Rainbow Dash for fulde sejl

4,56 9 5 Författare: G.M. Berrow Uppläsare: Annevig Schelde Ebbe
Ljudbok.
Yo-ho-ho og en hel flaske sjov!
Da Rainbow Dash inviterer kaptajn Celaeno og hendes besætning på besøg i sin hjemby Cloudsdale, takker piraterne med glæde ja. Gensynsglæden er stor og besøget festligt, selvom en tur til et gammelt, kedeligt museum ikke lige er det, de forstår ved at have det sjovt. I hvert fald ikke, før de kommer til montren med en kopi af en gammel magisk juvel, der efter sigende skulle give uendelig lykke til alle, der kommer i nærheden af den. Celaeno er nysgerrig. Der er dog ingen, der med sikkerhed ved, hvor den ægte befinder sig nu, men legenden siger, at der et sted i Equestria findes et kort, der kan vise vejen. Med hjælp fra sin gamle ven Daring Do leder Rainbow Dash nu piraterne ud på en vild skattejagt.

Bliv fortryllet af MY LITTLE PONYS fantastiske verden og kom med til det magiske land Equestria med Rainbow Dash, Pinkie Pie, Twilight Sparkle, Fluttershy, Applejack og Rarity. Sammen oplever de seks ponyer mange spændende eventyr! Det handler om ægte venskab, mysterier og masser af fortryllende magi.rn © 2019 Hasbro. All Rights Reserved
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: My little pony - Langt fra Equestria: 2 Översättare: Line Beck Rasmussen

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-02-05
Längd: 1T 36min
ISBN: 9788726277128
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis