Provlyssna
Rottweileren - Ruth Rendell

Rottweileren

Rottweileren

2.8 10 5 Författare: Ruth Rendell Inläsare: Judith Rothenborg
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En morder med tilnavnet Rottweileren hærger i London. Rottweileren kvæler sine ofre og plejer gerne at tage en lille ting fra dem.

Inez Ferry ejer en antikvitetsforretning i nærheden af Rottweilerens seneste gerningssted. Hun lejer også de øverste etager i sit store hus ud for at få det hele til at løbe rundt. Den temmelig brogede flok af lejere har deres daglige gang i butikken, og da en genstand fra ét af mordofrene pludselig dukker op her, står det klart, at morderen måske skal findes blandt husets beboere …

Ruth Rendell (1930-2015) var en britisk forfatter, der primært var kendt for sine krimiromaner, og i særdeleshed for romanserien om kriminalassistent Reginald Wexford og hans makker, Mike Burden. Rendell bidrog i særlig grad til krimigenren ved hjælp af sine psykologiske thrillere, og det psykologiske satte hun i endnu højere grad fokus på i sit forfatterskab under pseudonymet Barbara Vine, hvor krimigenren blev fravalgt.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Asta Smith-Hansen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-10-23
Längd: 12T 34M
ISBN: 9788711824252

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-04-27
ISBN: 9788711621608
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt