Provlyssna
Axel Strøbye - Peer Kaae, Per Kuskner

Axel Strøbye

Axel Strøbye

4,35 332 5 Författare: Peer Kaae, Per Kuskner Uppläsare: Peter Milling
Ljudbok.
E-bok.
Axel Strøbye var legendarisk i rollerne som Jensen i Olsen-banden og Viggo Skjold Hansen i Matador, men mestrede også i stor stil de dæmoniske roller som herremand og chauvinistisk ægtemand. Bag kulisserne lurede en lige så kompleks tilværelse som forskelligheden i hans roller opbød.

Axel er en komplet biografi om det store og mangesidede talent Axel Strøbye, som i en menneskealder begejstrede sin samtid med over 100 film, tvserier og teaterstykker. Han var komiker med stort K, men beherskede også de dybe roller med stor succes. Axels privatliv var derimod alt andet end en succes. Skjult for alle andre end de allernærmeste venner levede Axel et i mange henseender ulykkeligt liv bag den glamourøse overflade.

I Axel tager forfatterne Peer Kaae og Per Kuskner fat i Axel Strøbyes store omgangskreds og familie for hermed at lægge det store komplicerede puslespil, der udgjorde livet for en af Danmarks helt store og folkekære skuespillere.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2012-11-02
Längd: 6T 10min
ISBN: 9788771377514

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2012-11-02
ISBN: 9788771372786
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis