Kurt Danners bedrifter: Sabotage - Peter Anker

Kurt Danners bedrifter: Sabotage

Kurt Danners bedrifter: Sabotage

0.0 0 5 Författare: Peter Anker
Finns som e-bok.
Kurt Danner har været i De Allieredes tjeneste under hele krigen. Nu befinder han sig tilfældigvis i Danmark. Han tager det ikke så tungt, at han er eftersøgt af tyskerne – han kan jo klare sig jo ud af en hvilken som helst situation. Men da han får øje på et par unge mænd, der står på et gadehjørne og ser ud til at vente på en eller anden, stopper han alligevel op, for der er noget mærkeligt ved dem ... Måske er det den tunge taske, de står med – indeholder den bare bøger eller noget mere sprængfarligt?

NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.
Språk: Danska Kategori: Klassiker Serie: Kurt Danners bedrifter: 173 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-10-10
ISBN: 9788711634059
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt