Dronning i Danmark – Margrethe den Anden fortæller om sit liv - Anne Wolden-Ræthinge

Dronning i Danmark – Margrethe den Anden fortæller om sit liv

Dronning i Danmark – Margrethe den Anden fortæller om sit liv

4 1 5 Författare: Anne Wolden-Ræthinge
E-bok.
"Vi adskilte os også på et andet punkt. Både Benedikte og Anne-Marie tegnede udmærket i skoleårene, men de holdt op, som de fleste jo gør. Men jeg er blevet ved, jeg bliver bare aldrig voksen i den retning."

Dronning Margrethe II har gennem en lang række interviews til Ninka berettet om sit liv. Her gengives de i monologform, hvor dronningen blandt andet fortæller om sine barndomsminder fra Gråsten Slot, om forholdet til sine søstre, sin kærlighed til at male og tegne, hvordan det er at være mor til to unge prinser og om dronningehvervet i sig selv.

Den danske forfatter og journalist Anne Wolden-Ræthinge (1929-2016) – bedre kendt som Ninka – skrev i mange år for Politiken og står i øvrigt bag en lang række interviewbøger og biografier af kendte mennesker lige fra dronning Ingrid til Bille August. Anne Wolden-Ræthinge vandt Cavlingprisen i 1974.
Språk: Danska Kategori: Biografier Serie: Ninka interviews: 3 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-07-26
ISBN: 9788711802656
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis