Over mit lig - Larry Kent

Over mit lig

Over mit lig

0 0 5 Författare: Larry Kent
Finns som e-bok.
Himlen bevare mig for at komme på landet!

Her kom denne fyr farende i sin sportsvogn som skudt ud af en kanon; hans lygter blændede, og han kørte i den forkerte side af vejen. Det blev et sammenstød, der nær havde kostet mig livet, og min vogn var smadret ad Pommern til – og så sad der oven i købet en fræk lille rødtop og ventede på mig i Bois.

Fyren var så fuld, at man kunne have prikket ham i øjnene, uden at han mærkede det; men se, om han ville erkende, at det var hans skyld, eller gøre noget forsøg på at ordne sagen i mindelighed. Han stolede fuldt og fast på, at hans fader havde den lokale landbetjent i sin lomme, hvilket også viste sig at være tilfældet.

Inden jeg var blevet færdig med dem, var jeg nær blevet lynchet af en rasende pøbelhob ...

Larry Kent-romanerne er skrevet af forskellige forfattere. Historierne om den stilede privatdetektiv blev oprindeligt oplæst som en del af et australsk radioprogram men er sidenhen blevet skrevet om til hundredvis af romaner, og mange nye historier er kommet til. De fleste af romanerne er skrevet af den australskbosatte amerikaner Don Haring og Des R. Dunn fra Queensland i Australien.

Livet er aldrig kedelig – eller sikkert – for den stilede privatdetektiv Larry Kent. Han bliver hyret til den ene mystiske og hæsblæsende sag efter den anden, ofte af smukke kvinder eller lyssky mænd, og indimellem beder selv CIA ham om hjælp til at løse forbrydelser eller tage på hemmelige missioner. Enhver Larry Kent-roman bugner af smukke kvinder og skudsikker underholdning!
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Poul Arends

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-02-03
ISBN: 9788711617892
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis