Se, Mennesket! - Elisabeth Bergstrand Poulsen

Se, Mennesket!

Se, Mennesket!

0.0 0 5 Författare: Elisabeth Bergstrand Poulsen
Finns som e-bok.
"Som om denne berøring var den tryllestav, der ved et under formåede at gøre hjertet varmt og levende og fyldt af ømhed som alle andre menneskehjerter, gemt under mere eller mindre grov hud. Kun denne lette berøring havde været nødvendig, for at varmen kunne bryde igennem eller rettere helt smelte panseret.

Og fra dette øjeblik og for al fremtid holder disse bløde hænder, disse spættede øjne manden under deres åg."

"Se, mennesket!" er en opløftende og hjertevarm slægtsroman fra en lille svensk landsby. Ørneslægten består af stærke kvinder og hårdtarbejdende mænd, der hver især finder glæde i samhørigheden med husdyrene og hinanden, hverdagens hårde arbejde og kærlighed til jorden.

"Se, mennesket!" efterfølges af romanen "Tre højtider". Bøgerne kan læses i forlængelse af hinanden eller hver for sig.

Elisabeth Bergstrand Poulsen (1887-1955) var en svensk forfatter og maler, der flyttede til Danmark i 1917, efter hun giftede sig med den danske billedhugger Axel Poulsen. Det smålandske bondelivs traditioner går igen i Elisabeth Bergstrand-Poulsens romaner, der ofte er skrevet i legendeform.
Språk: Danska Kategori: Klassiker Översättare: Michael Tejn

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-05-03
ISBN: 9788711684733
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis