Provlyssna
Regensen - Hans Mølbjerg

Regensen

Regensen

2.75 4 5 Författare: Hans Mølbjerg Inläsare: Erik Kühnau
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
I "Regensen" møder vi igen Niels, som i Hans Mølbjergs debutroman "Gården" voksede op i Vendsyssel i starten af det tyvende århundrede. Niels bryder med familietraditionerne og forlader gården og landlivets sikre forudsigelighed for at opleve verden. Gennem Niels oplever vi det krigshærgede Europa, der forsigtigt rejser sig af ruinerne efter 1. Verdenskrig, og vi ser 2. Verdenskrig komme som et chok for de mange mennesker, som egentlig godt ved, at Hitler bliver en stadig større og større trussel mod freden...

"Regensen" er ligesom sin forløber, "Gården", baseret på Hans Mølbjergs eget liv. Bøgerne kan både læses i forlængelse af hinanden og hver for sig.

Den danske forfatter, digter og litteraturkritiker Hans Mølbjerg (1915-2004) voksede op på en gård i Vendsyssel. Opvæksten spiller en stor rolle i Hans Mølbjergs poesi og romaner. Universitetsstudierne i Paris og Danmark blev starten på en lang, spændende karriere som litteratur- og kunstkritiker. Hans Mølbjerg har blandt andet beskæftiget sig med Denis Diderot, Jean Jacques Rousseau, dansk lyrik og europæisk kultur- og idehistorie.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-01-15
Längd: 3T 26M
ISBN: 9788711874509

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-08-21
ISBN: 9788711737521
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt