Heksens år - Jens Kovsted

Heksens år

Heksens år

0.0 0 5 Författare: Jens Kovsted
Finns som e-bok.
Tolv måneder og tolv monstre – et langt år med alt for meget gys og alt for lidt saftevand for de tre venner Rotte, Nisse og Muldvarm. Deres mod og venskab bliver sat på en hård prøve, da den hævngerrige heks Skælven kommer anstigende i deres ellers så hyggelige mose. Nisse har nemlig noget, som Skælven gerne vil have fingre i. Noget magisk ...

Serien HØJTLÆSEHESTEN er beregnet til børn fra 5-11 år, som endnu ikke selv kan læse, eller som bare holder af at få en længere kapitelhistorie læst op.
Bøgerne i serien er rigt illustreret. Det er vigtigt for netop denne aldersgruppe, at historien understøttes af illustrationer, så børnenes opmærksomhed fastholdes, samtidig med at deres fantasi og forestillingsevner stimuleres. Børnene får således lettere ved at koncentrere sig om højtlæsningsoplevelsen.
Højtlæsning øger lysten til selv at kaste sig over læsningen, skærper koncentrationen og skaber nærhed og rum for samtale mellem oplæseren og de lyttende børn.
Det forholdsvis store format tillader flere børn at se og lytte med, og det robuste papir er valgt, så bogen kan gå igennem mange hænder og bliver kigget i igen og igen.
Tekst og tema er tilrettet målgruppen, så historierne er skrevet i umiddelbart og tilgængeligt sprog – og den åbne letlæste typografi gør det muligt for målgruppe at genkende bogstaver og ord i teksten og giver målgruppen mulighed for selv at forsøge sig med læsning.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Carlsen
Utgiven: 2017-10-03
ISBN: 9788711462188
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt