Kampen for retten - Louis L’Amour

Kampen for retten

Kampen for retten

4,25 4 5 Författare: Louis L’Amour
Finns som e-bok.
Utah Blaine var stor og lynende hurtig med seksløberen. Der gik mange historier om hans bedrifter. Nu kæmpede han for den gamle mand, hvis jord de landgriske ranchere var ude efter. De havde allerede dræbt to mænd, og de ville ikke betænke sig på at begå flere mord.

Men nu stod de over for en mand, der aldrig vendte en god kamp ryggen. Han var en formidabel modstander – også med de bare næver.

Louis L‘Amour (1908-1988) var en af USAs mest populære storytellers med sine rå og underholdende fortællinger fra det vilde vesten. Louis L‘Amour skrev omkring 100 romaner, som alle strøg ind på de amerikanske bestsellerlister. Louis L‘Amour voksede op i North Dakota og ville selv være en troværdig karakter i sit farverige western-univers. Hans store kærlighed til naturen og løbende historiske research gav ham indsigt i og forståelse for livets udfordringer i det barske nordamerikanske grænseland.
Språk: Danska Kategori: Spänningsromaner Översättare: Poul Arends

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-10-03
ISBN: 9788711575239
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis