Odysseen - Homer

Odysseen

Författare: Homer
Inläsare: Poul O. Boisen
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
Prova Storytel

Odysseen

Författare: Homer
Inläsare: Poul O. Boisen
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
17T
Danska
3,33
"Odysseen" er det episke heltedigt om den snilde Odysseus' tiårige rejse hjem efter krigen i Troja, der fortælles parrallelt med historien om hans søn Telemakos' søgen efter sin far. Men det er langt fra en nem rejse hjem for Odysseus, der kommer ud for alverdens modgang, der giver udslag i eventyr af olympiske dimensioner; heriblandt mødet med den enøjede kyklop, der gerne ser, at Odysseus og hans besætning indgår i hans middagsplaner, og opgøret med nymfen Kalypso, der holder Odysseus fanget i syv år. Og hjemme venter Odysseus' kone, Penelope, ængsteligt, imens den ene bejler efter den anden banker på hendes dør.

Homer er navnet på den græske digter, der siges at have skrevet de to episke værker "Iliaden" og "Odysseen". Det vides hverken, hvor Homer var født, hvor han var fra, om han i virkeligheden var blind, og allerede omkring hellenistisk tid blev der sået tvivl om, hvorvidt "Iliaden" og "Odysseen" reelt set er skrevet af Homer. Denne diskussion har stået på lige siden, og bliver omtalt som det homeriske spørgsmål.
Översättare: Mogens Boisen
Mer info om ljudboken:
Utgiven: 2018-01-29
ISBN: 9788711924259
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2017-09-19
ISBN: 9788711773017
17T
Danska
3,33
Kategori: Klassiker

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis