Trekløveret og den blå konvolut - Else Fischer

Trekløveret og den blå konvolut

Trekløveret og den blå konvolut

0 0 5 Författare: Else Fischer
E-bok.
Michael og hans fætter og kusine, tvillingeparret Alex og Louise har netop fået sommerferie. Vejret er skønt og de sidder på stranden og skal til at spise frokost. Men de er langt fra tilfredse. De har nemlig fået forbud mod at gå på havnen – og det er ellers der, alting sker! Alt sammen fordi politimesterens lede søn, Leo, har fået tilsnusket sig titlen som havnens enehersker. Der må næsten ligge noget bag denne forandring, og trekløveret giver ikke op, før de har fundet svarene.

Else Fischer (1923-1976) var en dansk forfatter, der er mest kendt for sine krimier og i sin tid blev kaldt Danmarks Agatha Christie. Fischer fik sin romandebut med værket "Telefonen er afbrudt" i 1957, og efterfølgende skrev hun 14 kriminalromaner. Hun er kendt for at have gjort kriminalromanen bredt accepteret som både lødig og intelligent underholdning.

"Trekløveret" er en serie om et tvillingepar og deres fætter, der altid kommer ud for mystiske hændelser. Den ene dag er det spøgelser, den næste er det mystik i ruiner og ugen efter er det måske et diamantkup. Der sker altid ting og sager, og de tre venners mod og sammenhold bliver hele tiden sat på prøve for at opklare de mystiske og spændende begivenheder.
Språk: Danska Kategori: Unga vuxna Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-04-27
ISBN: 9788711779521
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis