Provlyssna
Du skal kæmpe, Ronny! - John Nehm

Du skal kæmpe, Ronny!

Du skal kæmpe, Ronny!

0.0 0 5 Författare: John Nehm Inläsare: Eyvind Skjær
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
"Jeg mærkede, at jeg dårligt kunne trække vejret, og Søren sparkede til mig med træskoen. Hansen var blevet helt mørk i masken, og jeg syntes, jeg kunne høre nogle maskiner, som standsede.

Så råbte han: "Du er jo fuld, kan du så se at komme hjem." Jeg lagde armene over kors og så ham trodsigt ind i øjnene og sagde: "Gu‘ vil jeg da ej, jeg går sgu, når det passer mig."

"Ud!" sagde han med dirrende næsefløje. "Ud af min fabrik.""

17-årige Ronny har endelig fundet en læreplads, og hans mor er meget tilfreds. Men det er ikke så nemt, som man kunne håbe. Specielt ikke når hans kæreste er datter af hans mester, som i forvejen ikke er venligt stemt over for Ronny.

"Du skal kæmpe, Ronny" er andet bind i John Nehms trilogi om Ronnys kamp for at finde sin plads i samfundet. Bøgerne kan både læses i forbindelse med hinanden og hver for sig.

John Nehm (f. 1934) debuterede som forfatter i 1975. Han har siden skrevet en lang række romaner, noveller, digte, børne- og ungdomsbøger samt skuespil, primært inden for den socialrealistiske genre. Romanerne "Man går ind ad en port" og "Ståsted søges" dannede grundlag for Morten Arnfreds film "Johnny Larsen", og romanen "De frigjorte" blev i 1993 filmatiseret af Erik Clausen.
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-01-01
Längd: 2T 11M
ISBN: 9788711923139

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-10-16
ISBN: 9788711805688
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt