Barnaby Rudge - Charles Dickens

Barnaby Rudge

Barnaby Rudge

5 1 5 Författare: Charles Dickens
E-bok.
Charles Dickens’ historiske roman tager os med tilbage til 1780’ernes folkeopstand i England, da parlamentet ophævede nogle gamle forordninger mod katolikkerne. Samtidig fortæller den historien om et gammelt uopklaret mord på en lokal godsejer, hvis bror ikke tøvede med at flytte ind og overtage godset efter den myrdede. Historien er fyldt med gamle hemmeligheder, spøgelser, kærlighed, psykologiske skildringer og nådesløs udstilling af social uretfærdighed, som Charles Dickens er så kendt og elsket for.

slx

Charles Dickens (1812-70) er et af de helt store navne i engelsk litteratur. Hans bøger læses stadig flittigt og lever videre på både teatret og filmlærredet. I hans bøger fokuserer han ofte på klasseskel og de fattiges kår, til tider tilsat en god portion humor. Foruden romaner har han skrevet mange kortere prosatekster samt skuespil, rejsebøger og børnebøger.
Språk: Danska Kategori: Historia Översättare: Ludvig Moltke

Mer info om e-boken:

Förlag: Rosenkilde
Utgiven: 2017-09-26
ISBN: 9788711506028
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis