Alvor og gammen - Georg Gjedde

Alvor og gammen

Alvor og gammen

0.0 0 5 Författare: Georg Gjedde
Finns som e-bok.
"Reklamens magt

Der var en ung dame, og da hun havde set annoncerne for brystholderen "Baldershvile" med skuffende indlæg, sparede hun sammen i tre måneder, for det var en meget dyr hvile, men alle gik med dyr hvile og kunne som følge deraf regne med at blive inviteret på champagne af chefens søn og derefter godt gift.

Og hun købte den og hjemførte den med røde kinder og gik ud på sit værelse og tog sin bluse af.

Men efter at have maset længe med tingene, måtte hun kalde på sin mor, for hun kunne ikke få det til at sidde, det så så underligt ud.

"Jamen, det tror jeg," sagde hendes mor og undlod nænsomt at smile. "Du har jo slet ikke brug for dem.""

Georg Gjedde har samlet en perlerække af fiffige og vittige historier, der hver især med alvor og gammen kommenterer på mennesket og samfundets mekanismer.

Georg Gjedde (1913-1992) var en dansk forfatter og oversætter, der debuterede i 1940 med romanen "Et lilla bånd på øjet. En henkogt roman" og skrev senere trilogien "Jeg – en mand" under pseudonymet Sverre Holm. Georg Gjedde blev flere gange tildelt Statens Kunstfonds Engangsydelse samt Helge Rode Legatet og Jul. Bomhols legatbolig, Digterhjemmet.
Språk: Danska Kategori: Noveller Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-05-12
ISBN: 9788711687338
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt